Cases d’estructura de fusta

  • Slider_Casas_Fusta_4

  • Slider_Casas_Fusta_3
  • Slider_Casas_Fusta_2
  • Slider_Casas_Fusta_1
  • Imagen-147

 

construccio · Fonaments, murs i pilars
· Estructura
· Cobertes
· Escales interiors
· Calefacció
· Ventilació
· Instal·lacions
· Fusteria exterior i vidreria
· Energia solar
· Substitució de vidres de finestres
· Terrasses de tarima
· Escales, paviments i rampes
· Impermeabilitzacions i terrats
· Sorrejats
· Oxidats de xapa

 

 

 

 

 

 

 

Construïm cases amb estructura de fusta. Ens adaptem a les especificacions concretes de cada client, tant si la casa és primera residència com si es tracta de segona residencia. Màxima versatilitat.

La fusta és un producte natural i ecològic, és una materia primera que manté estable la seva estructura al llarg del temps.

Avantatges de la fusta: Eficiència energètica, és un material molt efectiu com aïllant tèrmic, és respectuosa amb al medi ambient en la seva manipulació, no deixa residus, no consumeix energia, és beneficiosa per la salud. Amb l’estructura de fusta es regula la humitat de l’ambient evitant dolències de tipus reumàtic i alèrgies.

Aïllament: en aquesta construcció d´entramat de fusta l´aïllament és del mateix gruix de la estructura de fusta entre 15cms i 22cms de cel·lulosa insuflada, a mes de tenir façana ventilada i trasdosat interior.

Ventilacio: avui dia amb el nou codi técnic les cambres humides d´una vivenda han d´incorporar ventilació forçada, 7 de Llar SL ja incorpora en aquest tipu de casa eficient energeticament degut a l´aillament el sistema de ventilació SIBER per tota la casa, amb opció de pou canadenc per aprofitar la temperatura de la terra, estalvian així els sistemes de calefecció i aire acondicionat convencionals.

  contactar

 

Galeria Fotogràfica
Scroll to Top